EURO

Αύξηση εισοδημάτων κατά 5-7% ετησίως,συγκράτηση του πληθωρισμού,μείωση της ανεργίας κάτω του 8-10%, προστασία καταθέσεων και δανείων, με τη συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή

05/01/2017 - 10:14

Τώρα πια που το ρεύμα της δραχμής είναι πλειοψηφικό στον ελληνικό λαό και θα ήταν συντριπτικά μεγαλύτερο αν υπήρχε κατάλληλη ενημέρωση απο τα ΜΜΕ, παραθέτουμε μια σύνοψη του προγράμματος συντεταγμένης μετάβασης στη δραχμή που έχουμε επεξεργαστεί διεξιδικά και αναλυτικά και μπορεί ο αναγνώστης να το βρει με περισσότερες λεπτομέρειες σε άλλες σελίδες

Το φιλικό Grexit με συντεταγμένη μετάβαση στη δραχμή είναι η μόνη λύση

11/04/2016 - 21:00

Το μαρτύριο της σταγόνας που μας επιβάλλουν οι δανειστές για την παροχή ρευστότητας με το σταγονόμετρο σε αντάλλαγμα την επιβολή ολοένα και σκληρότερων μέτρων λιτότητας, οδηγεί την ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα. Ήδη η αγορά έχει αποστεωθεί από ρευστότητα

Ιδού το σχέδιο για το φιλικό Grexit : Η αποτελεσματική διέξοδος στα αδιέξοδα

09/10/2015 - 22:30

Τα αδιέξοδα της επώδυνης συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο θα φανούν σύντομα με την επερχόμενη φοροκαταιγίδα, τη βίαιη μείωση των μισθών και συντάξεων, την αύξηση της ανεργίας, την περαιτέρω κατολίσθηση του ΑΕΠ, το υφεσιακό σπιράλ, τη συνέχιση της φτωχοποίησης της χώρας. Η ανανεωμένη εικονική αισιοδοξία που εκπέμπουν οι κυβερνητικοί κύκλοι και τα μιντιακά ενεργούμενα, απλώς αναβάλλει την έκρηξη του αδιεξόδου.

Προσωρινή μετάβαση στη δραχμή με παράλληλη κυκλοφορία του ευρώ είναι ίσως η καλύτερη λύση

07/02/2015 - 14:45

Οι τελευταίες εξελίξεις στο διεθνές μέτωπο της χώρας μας ύστερα από την ηχηρή εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή του μνημονίου της φτώχειας, της δυστυχίας και της υποτέλειας, δείχνουν ότι το Βερολίνο παραμένει κυρίαρχο στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Και ότι δεν είναι διατεθειμένο να υποχωρήσει στις εύλογες αιτιάσεις και προτάσεις της νέας κυβέρνησης.

Ενώ οι ευρωσκεπτικιστές καλπάζουν και στη Γερμανία , Μέρκελ συζητά το διπλό νόμισμα

04/01/2015 - 18:30

Η γερμανική Χριστιανοδημοκρατία (CDU) αρχίζει να συζητά ως «θεωρητικό ενδεχόμενο» τη λύση που είχε προταθεί και παλιότερα για το διπλό νόμισμα στις χώρες της Ευρωζώνης στις οποίες η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική δεν μπορεί να συμβαδίσει με το ισχυρό ευρώ. Το κυβερνητικό κόμμα, υπό την πίεση από τα δεξιά του από το σταθερά ενισχυόμενο κόμμα Afd («Εναλλακτική για τη Γερμανία»), υποχρεώνεται να ανοίξει και πάλι μια συζήτηση που είχε δρομολογηθεί με την κρίση στην Ελλάδα το 2010-2011.

Η μετάβαση στη δραχμή

07/10/2014 - 08:45

Συνεχίζουμε τη δημοσίευση απαντήσεων σε σημαντικά ερωτήματα που αφορούν το καίριο ζήτημα της "Μετάβασης στη Δραχμή" από το ομότιτλο τελευταίο βιβλίο του Θεόδωρου Κατσανέβα (εκδόσεις Fotounica, 2014 )που περιέχει εβδομήντα απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις, καθώς και άλλα συνοδευτικά και υποστηρικτικά κείμενα.Το βιβλίο μπορεί να το προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι με αποστολή στο σπίτι (210-522800,τιμή κόστους 5 ευρώ)

Η διάλυση της ευρωζώνης θα αρχίσει απο τη Γαλλία

06/12/2013 - 13:00

Ούτε καν στο διαδίκτυο δεν παίζουν οι ειδήσεις που δεν εξυπηρετούν τον επίπλαστο ευρωπαράδεισο. Η είδηση που είχαμε μεταφράσει πριν λίγες ημέρες όπου ακόμη και τα άλογα βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στον πλέον αποτυχημένο με βάση τις μετρήσεις γάλλο πρόεδρο Ολάντ έγινε γνωστή μόνο σε όσους διαβάζουν freepen ή επισκέπτονται τον ξένο τύπο.

Νέα, υπό δημοσίευση δημοσκόπιση, δείχνει ότι πλειοψηφία της κοινής γνώμης υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή

04/11/2013 - 20:45

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, μια νέα έγκυρη δημοσκόπιση που τρέχει αυτήν την ώρα, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι, η πλειοψηφία της κοινής γνώμης στη χώρα μας υποστηρίζει την επιστροφή στη δραχμή, γεγονός που έχει πανικοβάλλει το κατεστημένο, το οποίο προσπαθεί να βρει τρόπους για να τις αποκρύψει ή να την απαξιώσει.

Νέα έκθεση-κόλαφος του ΔΝΤ κατακεραυνώνει την Ευρωζώνη

03/11/2013 - 10:00

Σύμφωνα με νέα μελέτη των εμπειρογνωμόνων της Ουάσιγκτον, που διέρρευσε στον διεθνή Τύπο, η Ευρώπη εμφανίζεται για ακόμη μια φορά έκθετη! Ο λόγος; Η έλλειψη διαφάνειας και η απόκρυψη σημαντικών στοιχείων που αφορούν στον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο, όπως ισχυρίζεται το Ταμείο...

Το Δημόσιο χαρίζει 33 δισ. σε νέους τραπεζίτες (που τα "κλέβει" από τους Έλληνες φορολογούμενους)

26/08/2013 - 12:00

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι το Ελληνικό Δημόσιο προβλέπεται να επανεισπράξει μόλις 17 από τα 50 δισ. που δανείσθηκε και επένδυσε κατά τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης στις Ελληνικές τράπεζες (τα οποία 50 δις καλούνται φυσικά να ξεπληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και όχι οι Έλληνες πολιτικοί ή οι τραπεζίτες).

Αποκάλυψη από την Daily Mail: Αεροπλάνα μετέφεραν δισ. ευρώ στην Ελλάδα

25/08/2013 - 20:30

Συμφωνα με τη Daily Mail που έχει το σχετικό ρεπορτάζ η αξία των χαρτονομισμάτων σε κυκλοφορία στην Ελλάδα διπλασιάστηκε από € 19 δισ. το 2009 σε € 40 δισεκατομμύρια το Σεπτέμβριο του 2011.
Γράφει η Daily Mai στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της:
Μέχρι το καλοκαίρι του 2012 το συνολικό είχε φτάσει € 48 δισεκατομμύρια, εκ των οποίων τουλάχιστον € 10 δισεκατομμύρια – ίσως πολύ περισσότερα – είχαν παραδοθεί με μυστικές αερογέφυρες.

Financial Times: Κοχλάζει το πολιτικό καζάνι της ευρωζώνης

01/08/2013 - 21:45

Μιλώντας για την Ελλάδα, το δημοσίευμα επισημαίνει πως «τα δύο κεντρώα κόμματα της Ελλάδας μετά βίας διατηρούν την κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ οι ακραίες παρατάξεις της αριστεράς και της δεξιάς συγκεντρώνουν μαζί 40%» και αναφέρεται και στην εξίσου έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στον υπόλοιπο ευρωπαϊκό Νότο, κατηγορώντας τους επενδυτές πως«εκτός από έναν σύντομο ''λόξιγκα'' εξαιτίας των πρόσφατων πολιτικών δραμάτων σε Ελλάδα και Πορτογαλία, οι επενδυτές δείχνουν να την αγνοούν εντελώς».

Wall Street Journal: Οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα είναι μονίμως εκτός στόχων

01/08/2013 - 21:15

Η Wall Street Journal αναφέρει πως "οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα είναι μονίμως εκτός στόχων. Τον περασμένο Μάρτιο για παράδειγμα, το ΔΝΤ εκτίμησε πως η Ελλάδα θα έβγαινε από την ύφεση. Η πραγματικότητα ωστόσο, είναι πως η χώρα βρίσκεται στην πέμπτη συνεχή χρονιά ύφεσης, η οποία θεωρητικά θα κρατούσε δύο χρόνια".

Νέο "success story" με 700.000 εργαζόμενους κάτω από το όριο της φτώχειας

01/08/2013 - 21:00

Η συγκυβέρνηση των κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα, δηλαδή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έγραψε ένα ακόμη "success story" φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού.

Σε «κατεπείγοντα» λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους προχωρά η Κίνα

29/07/2013 - 00:30

 Σε αντίθεση με τις Ελληνικές κυβερνήσεις που αρνούνται πεισματικά να κάνουν τον αυτονόητο και απολύτως απαραίτητο λογιστικό έλεγχο του απεχθούς Ελληνικού δημοσίου χρέους (ίσως για να προστατέψουν κ

Subscribe to EURO