Εκλογική διακήρυξη από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Παρ, 11/09/2015 - 13:30

Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια την ακόλουθη εκλογική διακήρυξη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, στην οποία συμμετέχουν η   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ και η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ.

Ελληνίδες, Έλληνες, νέοι και νέες,

             Δύο είναι οι κυρίαρχες πολιτικές αντιλήψεις που συγκρούονται ιδεολογικά σε αυτές τις εκλογές:

1ον Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που εκπορεύεται από τα κόμματα του καθεστώτος της μεταπολίτευσης και

2ον Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ  «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.

            Σήμερα είναι γνωστό, ότι σύσσωμο το καθεστώς Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας την 23η Ιουλίου 1974 μαζί με το στρατιωτικό καθεστώς συνέβαλε στην διχοτόμηση της Κύπρου μας [23-7 έως 16 8-1974] και με τον ενδοτισμό του κατάφερε μέσα σε 41 χρόνια:

α] Να καταντήσει την Ελλάδα χωρίς εθνική ανεξαρτησία, υπόδουλη της Οικονομικής Ξενοκρατίας, όμηρο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων.

            β] Να καταληστέψει τον Δημόσιο πλούτο με σωρεία οικονομικών σκανδάλων.

            γ] Να σφετερισθεί το Σύνταγμα του 1975, διά σωρείας ποινικών πράξεων [π.χ αμετάκλητη καταδικαστική ποινική απόφαση του Ειρηνοδικείου Μονάχου Cs 402 Js 3943/09: υπόθεση Ζήμενς-Χριστοφοράκου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ], με την ανοχή και την συνενοχή της Δικαιοσύνης.

δ] Να υπογράψει τρία [3] Μνημόνια Οικονομικής και Εθνικής υποτέλειας.            

ε] Να δημιουργήσει εστίες αμφισβήτησης και διεκδίκησης της εδαφικής μας ακεραιότητας.

στ] Με την φράση του πρωθυπουργού: «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη» η ανεπάγγελτη συντεχνία των πολιτικών ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την κατά της χώρας προδοσία της. 

                                                                                  

Νέοι και νέες,

            Σήμερα διεξάγεται ο «νύν υπέρ πάντων αγών» για την σωτηρία όλων μας. Πρέπει να ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι ένα θησαυροφυλάκιο ανεκτίμητης αξίας ιδεών αλλά και τριάντα τρισεκατομμυρίων ευρώ σε φυσικούς, ενεργειακούς και ορυκτούς πόρους. Αυτή είναι η βασική αιτία των δεινών, γιατί όλες οι μεγάλες δυνάμεις και οι πετρελαϊκές εταιρίες θέλουν να ιδιοποιηθούν τον φυσικό μας πλούτο σε βάρος της δικής σας γενιάς. Γι’ αυτό δημιούργησαν την τεχνητή οικονομική κρίση, γι’ αυτό σας διώχνουν στο εξωτερικό, γι’ αυτό προσπαθούν μέσω των τραπεζών να κλέψουν τις πατρογονικές εστίες των γονιών σας, για να μην επιστρέψετε ποτέ, γι’ αυτό προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνική κοινωνική σύνθεση και γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες. Για να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση, πρέπει να πολεμήσεις και εσύ. Εμείς οι γονείς και οι παππούδες σου που πιστεύουμε στην συνέχεια των γενεών, δίνουμε αυτόν τον αγώνα, γιατί έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι της γενιάς σας.

           ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ τύπου Ποτάμι, Λεβέντη κ.λ.π διότι δεν έχουν την ηθική δύναμη να εκπροσωπήσουν την χώρα.

            ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

            Γι’ αυτό μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας λέγουμε και πράττουμε τα εξής:                

            1ον Για να μην υπάρχουν μνημόνια ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την νομικά ανυπόστατη και αντισυνταγματική ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του Μαΐου 2010, τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των και ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ στα ΕΣΟΔΑ του κράτους τις ΑΤΟΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τους Αο και Βο παγκόσμιους πολέμους βάσει των διεθνών συνθηκών.

            2ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ με την πλήρη διαγραφή των χρεών εκ των  κατοχικών φόρων 2010-2015.

            3ονΓια να σώσουμε τα σπίτια μας ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΜΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ για να καταστεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Προβαίνουμε σε ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ καταργώντας όλες τις τοκογλυφικές συμβάσεις που υπάρχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την κατάσχεση και την εκποίηση της κινητής και  ακίνητης περιουσίας των Δανειοληπτών στους κερδοσκόπους.

4ονΓια να μην μας κλέψουν τον ορυκτό μας πλούτο [30 τρις ευρώ] ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕ  ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που θα περιλαμβάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της χώρας και σε κάθε Έλληνα θα αντιστοιχούν δύο μετοχές επικαρπίας των οποίων θα απολαμβάνει τα κέρδη. ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΑΙ όλα τα παρασιτικώς λειτουργούντα Ν.Π.Δ.Δ. και τα μετατρέπουμε σε Ν.Π.Ι.Δ. με τις έναντι του Κράτους  προβλεπόμενες υποχρεώσεις.

            5ονΓια να υπάρξει ανάπτυξη και για να μηδενιστεί η ανεργία ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με βάση την Αριστοτελική Αρχή «Χωρίς ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχει ΙΣΟΤΗΤΑ, χωρίς ΙΣΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ και χωρίς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που θα στηρίζεται σε μια φυσική σταθερή συναλλαγματική και πραγματική αξία ίση με την ώρα εργασίας, ικανό να ανταγωνιστεί το συγκυκλοφορούν ευρώ και να αντιμετωπίσει την κερδοσκοπική τακτική των τοκογλύφων δανειστών.

            6ον Για να μην υπάρχει ακρίβεια, θεσπίζουμε ΕΝΙΑΙΟ ΦΠΑ 5% σε όλα τα προϊόντα πλην των υπηρεσιών και ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ την διοικητική υποδομή του κράτους παραγωγικώς με έμφαση στους κλάδους ενέργειας, άμυνας, τεχνολογίας, έρευνας, πολιτισμού και αγροτοβιομηχανικής ανάπτυξης.

            7ονΓια να μην χάσουμε την χώρα μας ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ όλους τους νόμους της Νέας Τάξης [ιθαγένειας, άνοιγμα επαγγελμάτων κ.λ.π] για να σταματήσει η εθνοκτόνος παράνομη μετανάστευση.

8ονΓια να υπάρξει Δικαιοσύνη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ της ΚΥΠΡΟΥ και την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, που περιγράφονται στις εκατό πενήντα μία [151] δικογραφίες κατά του πολιτικού συστήματος, που λιμνάζουν στα υπόγεια της Βουλής.

9ον ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ το κύρος και ανασυγκροτούμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων με την κατάρτιση των αξιωματικών επί θεμάτων διεθνούς πολιτικής, με τον εκσυγχρονισμό της Παλλαϊκής Άμυνας και την αξιοποίηση του σώματος των Βετεράνων, ώστε να   διασφαλισθεί η συλλογική ελευθερία της κοινωνίας και η εδαφική ακεραιότητα της Χώρας.

 Ελληνίδες, Έλληνες,

             ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που πιστεύουμε στα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Ο.Η.Ε [υπέρ των Λαών –Εθνών και όχι των πολυεθνικών] και σε συνεργασία με την Κύπρο μας οικοδομούμε το όραμά μας αξιοποιώντας τον τεράστιο ενεργειακό και φυσικό μας πλούτο, ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ Α.Ο.Ζ ΤΩΝ 800.000 χλμ2 επεκτείνοντας τα εθνικά μας όρια στα 12 μίλια βάσει των διεθνών κανονισμών και του Δικαίου της Θάλασσας.

Κάθε Έλληνας που ενστερνίζεται το ανωτέρω πλαίσιο αρχών έχει Ηθικό Χρέος να αγωνίζεται για το ιδανικό της Ελευθερίας.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

 

Αϋφαντής Γεώργιος                           Ξανθόπουλος Παναγιώτης                             Οδυσσέας Τηλιγάδας

 ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ                                                  ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΩΣΥΝΗΣ                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»  

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Στέργιος Σμυρλής               Κωνσταντίνος Γκέκας