Όσοι αρέσκονται στο ευρώ είναι συνυπέυθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας

Τετ, 20/07/2016 - 11:03

. Ο απολιθωμένος Έλληνας πολίτης, απο την πολυθρόνα της τηλεόρασης παρακολουθεί αφηρημένα σα να μην τον αφορούν όλα αυτά τα τερατωδώς απίθανα που συντελούνται από μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση, η οποία εκλέχτηκε με το σύνθημα ότι θα σκίσει τα μνημόνια. Και ότι θα "κρατάει το ζουρνά και οι δανειστές θα χορεύουν πεντοζάλι". Από μια κυβέρνηση που "έπεσε στα τέσσερα", μια προσφιλής φράση στελεχών της που την  ανέφεραν παλαιότερα για να απεικονίσουν τη σχετική στάση των κυβερνώντων προκατόχων τους. Και γιατί όλα αυτά;  Γιατί ξεπουλιέτα έτσι ασύστολα και ασύδοτα ολόκληρη η χώρα ; Μια γιατί άλλο. Για να κρατήσουν τις λατρευτές τους καρέκλες όσο μπορούν

περισσότερο οι καρεκλολιγούρηδες ψεύτες. Χωρίς αιδώ, χωρίς τσίπα, για την καρέκλα ρε γαμώτο. Και για έναν άλλο αλληλένδετο λόγο. Για να μπορούμε να λεγόμαστε Ευρωπάιοι ! Και να έχουμε αγκαλιά το άγιο ευρώ! Όσοι προβατοειδείς νεοέλληνες αρέσκονται σ΄αυτό το καταραμένο νόμισμα που έχει καταστρέψει τη χώρα εδώ και οχτώ χρόνια, είναι συνυπεύθυνοι και συνυπόλογοι με την προδοτική Πρώτη Φορά Αριστερά και τον Καμμένο εγκέφαλο του Καμμένου, για το έγκλημα που συντελείται.

Αφού θέλεται το ευρώ ανόητοι, αδιάβαστοι, φοβισμένοι, τηλεορασόπληκτοι, γραικύλοι, ραγιάδες, διαβάστε ένα μέρος από αυτά που επιφυλάσει η νέα φοροκαταιγίδα και το ξεπούλημα της χώρας από τους κυβερνώντες Ευρωγενίτσαρους,το οποίο είναι  προαπαιτούμενο για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.Για να μας δώσουν δηλ. οι νταβατζήδες την πρώτη δόση του ναρκωτικού-ευρώ, αν μας τη δώσουν. Να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς πολύ-πολύ χειρότερα ξύπνιοι ευρωραγιάδες μου.