Αθανάσιος Καρανάσιος

Υπάρχει ελπίδα

28/12/2015 - 18:45

Κανένα σπίτι στα χέρια απατεώνα τραπεζίτη! Έχουν εξοφληθεί με το παραπάνω! Μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε! Με αλληλεγγύη, ενότητα και δυναμισμό, να αποτρέψουμε από 1/1, να μην πεταχτεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Ο σύλλογος συμβολαιογράφων και καθένας συμβολαιγράφος μεμονωμένα να ΑΠΕΧΟΥΝ από τις διαδικασίες ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ, προτάσσοντας έμπρακτα τον αυτονόητο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ τους.

Σημεία και τέρατα στον προϋπολογισμό του 2016. Ο τέλειος εξευτελισμός!

02/12/2015 - 22:30

Προς όλους τους καλοπροαίρετους ή αφελείς συμπολίτες, που μπορούν άμεσα ενεργά ή έμμεσα παθητικά, να συντηρούν αυτό λαομίσητο κοινοβουλευτικό συνονθύλευμα, που μετατρέπει τυπικά και ουσιαστικά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε σκλάβους!!!Η κ. Γεωργαντά αναλύει (στη συνημμένη ραδιοφωνική εκπομπή) τον προϋπολογισμό του 2016 που κατατέθηκε στη Βουλή... στον οποίο παίζουν ... τρελά πλέον τα ... τρισεκατομμύρια του Ολοκαυτώματος...

Σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω !

24/10/2015 - 13:45

Ότι, η κρίση που βιώνουμε σήμερα τραυματικά, είναι βαθιά διαχρονική, καθολική και αγκαλιάζει κυριάρχους και κυριαρχούμενους. Είναι μεγάλες οι ευθύνες της απέραντης μικροαστικής θάλασσας και της κρατικοδίαιτης ιντελιγκένσιας, που όχι μόνο δεν αντιστάθηκε, ούτε επιθυμεί να αντισταθεί, που....

Σημερινό πολιτικό modus operandi

10/10/2015 - 19:15

Την Ελληνική Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α και από εμένα. Καταπληκτικός καιρός για βόλτα! Προτείνω για σήμερα: 1η Πρόταση: Επίσκεψη στην Ακρόπολη να συσκεφτούμε, πώς και ποια ημέρα θα φωτογραφηθούμε εκεί με την Ελληνική Σημαία, πράγμα που απαγορεύουν, επειδή λένε .. είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Τουτέστιν δεν μας ανήκει!

Μια πρόταση, ένα "modus operandi" για μια καθαρόαιμη κοινωνία

05/10/2015 - 20:30

Αποστασιοποιηθείτε, απαξιώστε, περιφρονήστε, παρεμποδίστε, μην εισακούετε, μην υπακούετε, μην ανέχεστε τα επιβλαβή... "άχθη αρούρης" (τα βάρη της γης) όλων των βαθμίδων της κσθημερινότητάς μας ..Καταπληκτική μέρα σήμερα. Θυμίζει καλοκαίρι. Θαυμάσια χρώματα γύρω μας. Το δροσερό πράσινο κυριαρχεί. Η νοτισμένη γη μοσχοβολάει... Μετά τις προηγούμενες μέρες της σχετικής κακοκαιρίας. Όλα μας επιβεβαιώνουν τον αρχέγονο χρυσό κανόνα του σοφού συμπατριώτη μας Ηράκλειτου "Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ αυτό μένει"....

Εικονικές Πολιτικές "Τηλεμαχίες"

10/09/2015 - 17:15

Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού εχθές βράδυ παρακολούθησε φιλότιμα και εναγωνίως τη δήθεν "τηλεμαχία" τη δήθεν "Αναμέτρηση" των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Κι εγώ, που δεν πειθάρχησα και την "έπεσα" νωρίς, καθόσον και κουρασμένος από τον ημερήσιο κάματο, ερωτώ ταπεινά και καλοπροαίρετα τους θεατές εκείνους, που δεν βλαστήμησαν την ώρα και τη στιγμή που άνοιξαν την επάρατη tv:

Μετά τις "πανελλήνιες εξετάσεις" γίνονται και "επισιτιστικές εξετάσεις" για ένα πιάτο φαί!

31/08/2015 - 15:45

Άκουσον άκουσον ηλιθιότητα!!!... Μετά τις "πανελλήνιες εξετάσεις" γίνονται και "επισιτιστικές εξετάσεις" για ένα πιάτο φαί!
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας .
διακινδυνεύεις από εγκεφαλικό ή να σου λυθεί ο ομφαλός από τα γέλια, απ αυτούς, που πάσχουν από μαλάκυνση εγκεφάλου (*)!
Σηκώθηκα ευδιάθετος σήμερα το πρωί, μετά το χθεσινοβραδινό αυγουστιάτικο νυχτοπερπάτημα με ένα πανέμορφο "πρόσωπο" -την Ελληνίδα Πανσέληνο(!!!) και ξεφύλλισα επιλεκτικά εδώ και κει κάποιες εφημερίδες της εβδομάδας. Διάβασα διάφορα και έφερα στη σκέψη μου κάμποσα, εν πολλοίς γνωστά και μη εξαιρετέα, όπως:

Κε Τσίπρα, παραιτήσου! Δήλωσε, ότι προσπάθησες αλλά ήταν αδύνατο. Διαφύλαξε την αξιοπρέπειά σου και την τιμή των Ελλήνων! Θα σε γράψει έτσι η ιστορία! (*)

10/07/2015 - 13:15

Κι εσείς Έλληνες, όλης της Ελλάδος, ως θύματα του πιο άγριου «αθόρυβου πολέμου», της μεγαλύτερης πολιτικής και οικονομικής απάτης όλων των εποχών ... ΕΝΩΘΕΙΤΕ! Μην αφήνεστε, μέσα στη σύγχυση της δήθεν λυτρωτικής όμως θανατηφόρας λύσης, να σας κατακλέβουν, να σας εξευτελίζουν, να σας πάρουν τη Χώρα σας, να σας σκλαβώσουν! Οι άρχουσες ελίτ επιχειρούν να καταφέρουν το συντριπτικό κτύπημα στον Ελληνισμό.

Ελλάδα..Πατρίδα μου

06/07/2015 - 13:00

Ψηφίζω «ΟΧΙ»!… δαγκωτό και Εθνική Ελλάδος γεια σου!

Ακατάλληλο για «Ηλίθιους», «Νενέκους» και «Γερμανοτσολιάδες- Λαμόγια του κορπορατικού συμπλέγματος»!

«ΗΛΙΘΙΟΣ» ονομάζεται το άτομο, που οι πράξεις του προκαλούν ζημίες σε άλλο άτομο ή ομάδα ατόμων, χωρίς το ίδιο να αποκομίζει όφελος, ενώ πιθανά να υφίσταται ακόμα και ζημίες. (3ος βασικός νόμος της ανθρώπινης ηλιθιότητας, πρβλ. Carlo Cipolla).

Καμιά «συμφωνία»! - Να χρεοκοπήσουν αυτοί που τα «άρπαξαν»!

22/06/2015 - 23:30

Κατά συνέπεια, ο στυγνά δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός πρέπει, ΝΑ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» με τους σατανικούς «θεσμούς» για την επαύξηση ή τη συνέχιση των μνημονίων της συμφοράς, που προσχεδιασμένα θα τον οδηγήσουν στη κόλαση, προκειμένου, να μην χρεοκοπήσουν άμεσα αυτοί που πραγματικά τα «άρπαξαν»!

Scripta manent - Τα γραπτά μένουν για τους πολιτικούς “Μινχάουζεν”

26/05/2015 - 09:30

Σήμερα “έπεσα” πάνω σ αυτή τη ξεχασμένη αφίσα, από τις εκλογές του 2012, που απεικονίζει τον Σαμαρά και την επιγραφή: “ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”.

Με τους χαριεντισμούς και τις λυκοφιλίες στη Ρίγα οι μάσκες έπεσαν

22/05/2015 - 22:45

Μετά τους σημερινούς χαριεντισμούς και τις λυκοφιλίες του Αλέξη Τσίπρα στη Ρίγα της Λετονίας, αποδεικνύεται, γιατί η υπερεθνική και ντόπια μαφιοκρατία ήθελαν «αριστερή» κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρώσουν τα απάνθρωπα σχέδια για την προτεκτορατοποίηση της χώρας, τη μαζική εξαθλίωση/δουλοποίηση του Ελληνικού Λαού και την πληθυσμιακή εκκαθάριση.

Εσωκομματική αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ : Η ώρα της αλήθειας έφτασε

22/05/2015 - 00:15

Από την αποψινή εκδήλωση της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ για ευνόητους λόγους. Ιδού τα ... αποτελέσματα! Εκτός των άλλων, προεκλογικά είχα αντιπαρατεθεί δημόσια στον κ. Μηλιό, επειδή "φαντάζονταν" ως οικονομολόγος, ότι υπήρχαν «αγγελούδια» στην ΕΚΤ και θα έδιναν, απλόχερα ευρωομόλογα ...

Εθνικό έγκλημα! Πολιτική απάτη! Ξεπουλάνε και το λιμάνι του Πειραιά οι πολιτικοί ψεύτες!

15/05/2015 - 20:00

Όσο οι Έλληνες θα παραμένουν κοκκινοσκουφίτσες, οι λύκοι θα τους κατασπαράζουν. Όσο υπάρχουν κορόιδα, θα υπάρχουν και απατεώνες, που ευημερούν εκμεταλλευόμενοι τους πρώτους. Με απλά λόγια, η αδιαφορία των πολλών ενάρετων οδηγεί στον θρίαμβο των λίγων πολιτικών ή επιχειρηματικών απατεώνων. Το λιμάνι του Πειραιά δεν είναι αμπελοχώραφο κανενός Τσίπρα, Δραγασάκη, Σταθάκη, Δρίτσα κ.ά. Το λιμάνι του Πειραιά είναι δικό μας! Γι αυτό, με επιφύλαξη παντός συνταγματικού μας δικαιώματος:

ΤΑΙΠΕΔ: «Σε συνθήκες διαφάνειας έγινε ο διαγωνισμός για 14 αεροδρόμια»

13/05/2015 - 07:30

Σε σημερινή του ανακοίνωση το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει παραπλανητικά: «Σε συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας έγινε ο διαγωνισμός για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.»

Όξω απ την Ελλάδα δωσίλογοι, προδότες και λαμόγια

26/04/2015 - 22:15

Ο Κάρλος Μένεμ, ο περονιστής "κεντροαριστερός" αυτός πρόεδρος της Αργεντινής, που είχε ανέλθει σrην εξουσία το 1989, υποσχόμενος πριν την ανάδειξή του σε πρόεδρο, να είναι η φωνή των εργαζομένων, εφαρμόζοντας όμως μετά, μαζί με τον υπουργό οικονομικών Ντομίνγκο Καβάγιο τη φριντμανική θεραπεία-σοκ της σχολής του Σικάγου ...

Τραγωδία ...η κυβέρνηση σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας!

20/04/2015 - 20:30

Στη κορύφωση του δράματος, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, όλοι θα κριθούν!!! Η κυβέρνηση σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας (*) μαζεύει τα τελευταία ψιλά από τα ταμεία!!!
Εσπευσμένα, κατά το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η σημερινή κωλοτούμπα! Ματθ. 6,24: "Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν…..ου δύνασθε θεώ δουλεύειν καί μαμωνά." Ο Ελληνικός Λαός να αναφωνήσει στους «θεσμούς»: «Φτάνει πια!!! Αι σιχτίρ όλοι σας!!!»

Λέμε όχι στο ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά!

30/03/2015 - 00:00

Μετά το ξεπούλημα του Λαιμού της Βουλιαγμένης στους Τούρκους, ο κ. Δραγασάκης ξεπουλάει στους Κινέζους το λιμάνι του Πειραιά! Αποικίες εντός της χώρας! Επιτέλους, όλοι οι Έλληνες να καταθέσουν αν συναινούν ή όχι!

Σελίδες

Subscribe to Αθανάσιος Καρανάσιος