Η ‘Ελη Στάη και η εξωνημένη «συμμορία του ευρώ» που καταγγέλλει εμάς για δικά της ανομήματα

Παρ, 19/02/2016 - 10:15
Διαρρηγνύει τα ιμάτιά της η κυρία Έλη Στάη γιατί κλήθηκε από τους οικονομικούς Εισαγγελείς για να δικαιολογήσει  την ύπαρξη 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS.Οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν βρει στις λίστες τουλάχιστον άλλους 10 πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους  ως ύποπτος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που είναι γνωστό ότι έχουν τεράστιες καταθέσεις σε ευρώ στο εξωτερικό.

Διαρρηγνύει τα ιμάτιά της η κυρία Έλη Στάη γιατί κλήθηκε από τους οικονομικούς Εισαγγελείς για να δικαιολογήσει  την ύπαρξη 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην ελβετική τράπεζα UBS.Οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν βρει στις λίστες τουλάχιστον άλλους 10 πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους  ως ύποπτος για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί που είναι γνωστό ότι έχουν τεράστιες καταθέσεις σε ευρώ στο εξωτερικό.

 

Η κα Στάη και όλοι οι άλλοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι που έχουν καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων στο εξωτερικό, ανεξάρτητα από το πόθεν έσχες των χρημάτων αυτών, είναι οι κύριοι εκπρόσωποι της εξωνημένης «συμμορίας του ευρώ» που καταγγέλλουν με περισσή θρασύτητα τη «συμμορία της δραχμής» όπως την έχουν ονομάσει για ανομήματα που οι ίδιοι έχουν διαπράξει. Δηλαδή, καταγγέλλουν εμάς του ς υποστηρικτές του εθνικού νομίσματος ότι έχουμε βγάλει χρήματα σε ευρώ στο εξωτερικό για να αξιοποιήσουμε την ανατίμησή τους από την πιθανή υποτίμηση της νέας δραχμή όταν επέλθει το Grexit. Δάσκαλε που δίδασκες .....Οι άνθρωποι αυτοί απλώς υπηρετούν τα αφεντικά τους χωρίς ελάχιστη τσίπα. Εμείς υπηρετούμε αρχές,αξίες και ιδανικά. Για αυτό και δεν έχουμε ούτε δεκάρα στο εξωτερικό και ελάχιστες καταθέσεις στο εξωτερικό.